Adatvédelmi szabályzat

Bevezetés
Ez a szabályzat Baglyas György e.v. kisadózó

Honlap: www.mostmulik.hu 

Széhelycím: 2092 Budakeszi, Viktória utca 56.
Postacím: 2092 Budakeszi, Viktória utca 56.
Nyilvántartási szám: 55357034
Adószám: 53370060-1-33
Email cím: info@mostmulik.hu
adatvédelmi szabályzata.

Az ezen szabályzat alapján történik a www.mostmulik.hu weboldalon a személyes adatok gyűjtése és feldolgozása, meghatározza, hogy milyen célra és mennyi ideig tárolhatók a

személyes adatok, illetve rögzíti, hogy a tárolt adatok milyen módon ismerhetők meg,

módosíthatók és törölhetők, illetve milyen módon találhat további információkat az

adatkezeléssel kapcsolatosan.


Az adatkezelés céljai

A weboldalon történő előfizetés, arról számla kiállítása, az előfizetők nyilvántartása, az előfizetés teljesítése, az előfizetés és fizetés dokumentálása, számviteli kötelezettség teljesítése, előfizetői kapcsolattartás, az előfizetői elégedettség mérése, az előfizetéssel kapcsolatos szolgáltatások fejlesztése, az előfizetők vásárlói szokásainak elemzése, célzottabb értékesítés és remarketing tartalmú megkeresések.


I.
Az Adatvédelmi szabályzat alkalmazása a www.mostmulik.hu oldal használata során
Baglyas György egyéni vállalkozóhoz a személyes adatok négy csatornán juthatnak el:

1./a www.mostmulik.hu oldal HRP nevű termékének előfizetése esetén,

2./a www.mostmulik.hu oldalon a hírlevél feliratkozás során a tájékoztatás megkönnyítése érdekében megadott email cím,

3./az online bankkártyás fizetés során,

Az adatszolgáltatás és az adatok átadása


1

A www.mostmulik.hu a HRP program értékesítése során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról rendelkező 2011. évi CXII. törvény szerint az alábbi adatokat jogosult és köteles az előfizetőkről elektronikus úton nyilvántartani és kezelni:

a, általános esetben:

  • név,
  • elektronikus levelezési cím,
  • számlacím,
  • telefonszám,

A vásárlás során az online bankkártyás Paypal fizetés teljesítéséhez az előfizető neve, email címe és a bankkártyás fizetéshez szükséges adatok továbbításra kerülnek a Paypal-nak. 

Ezen adatok törlési lehetőségét a Paypal Adatvédelmi szabályzata tartalmazza a www.paypal.com oldalon.


Az előfizető az előfizetéshez köteles megadnia email címét és ezzel tudomásul veszi, hogy ezen email cím felhasználható Baglyas György e.v. részére az előfizetés időtartama alatt 2 db előfizetés időtartamáról tájékoztató email küldése érdekében. Amennyiben az előfizető az előfizetés időtartama alatt leiratkozik, úgy tudomásul veszi, hogy részére nem küldhető meg a 2 db tájékoztatás az előfizetés időtartamáról, így a szolgáltatás nem teljesíthető teljeskörűen részére.


2

Amennyiben az előfizető és a honlap látogatója megadja az email címét, akkor tudomásul veszi, hogy az ezen email cím felhasználható Baglyas György e.v. részére 3 db hírlevél küldése és előfizetők esetén a HRP program hatását vizsgáló email küldése érdekében.

Baglyas György e.v. minden elektronikus úton kiküldött hírlevelén vállalja, hogy a címzett leiratkozhat a listáról.

Az adatkezelő a leiratkozási szándék vételét követően haladéktalanul törli a leiratkozott személy megadott adatait a címlistájából.


3

A Paypal rendszerén keresztüli online bankkártyás fizetéses előfizetés esetén a www.mostmulik.hu honlapon keresztül az előfizetés kifizetésének megtörténtét követően a megadott adatok a továbbiakban a II. és a III. szerint kerülnek kezelésre.


Az adatkezelő:

Az adatkezelő és az adatkezelés felelőse Baglyas György e.v.


II.


Az adatkezelés jogalapja:

Az adatkezelés jogalapja a fentiek szerinti törvényi kötelezettség, illetve az adatszolgáltató egyedi felhatalmazása.

Leiratkozás

A tájékoztatás és kapcsolattartás megkönnyítése érdekében megadott adatok esetében a leiratkozás a következő értesítésekről az alábbi címeken tehető meg:

  • az aktuális hírlevél „leiratkozás”megnevezéssel adott lehetőségén,
  • a vállalkozásnak a Bevezetésben megadott email címén,


Az adatok módosítása

A tájékoztatás és kapcsolattartás megkönnyítése érdekében megadott adatok esetében

az adatok módosítására a bevezetőben jelzett címre küldött közleményben van lehetőség.

Az adatok tárolása
Az adatok tárolása, védelme, az illetéktelen hozzáférés és helytelen felhasználás megakadályozása érdekében az adatkezelő rendelkezik a szükséges és megfelelő technikai háttérrel.


A kezelt adatok megőrzési ideje:

  • az előfizető személyes adatait az előfizetés időtartama alatt, illetve a szerződés megszűnését követő évtől számított 6 évig,
  • a szerződésekkel összefüggésben kiállított számlákat adatkezelő (a Számv.tv. 169.§ (2) bek. alapján) 8 évig.


Panaszjog

Amennyiben, bármilyen kérdése vagy panasza merül fel, illetve tájékoztatást kíván az

itt írtakon az adatainak a kezelésével kapcsolatosan, akkor azt a bevezetőben írt email címre küldött közleményében teheti meg. Amennyiben a kapott válasz az ügyben nem kielégítő, úgy jogában áll panaszt benyújtani az adatvédelmi felügyeleti hatósághoz is az alábbi elérhetőségeken:

Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

http://www.naih.hu

ugyfelszolgalat@naih.hu


Cookie-k (Sütik) kezelése
A mostmulik.hu honlap üzemeltetője a testre szabott kiszolgálás érdekében a honlap látogatóinak és előfizetőinek számítógépén ún. sütit (cookie) helyez el és olvas vissza. A sütik információt gyűjtenek, megjegyzik a honlap látogatóinak és előfizetőinek egyéni beállításait, az adott munkamenetet figyelik, adatvesztést akadályoznak meg és általánosságban megkönnyítik a webshop használatát. Az a honlap látogatója a weblap első látogatása alkalmával eldöntheti, hogy a sütik használatához hozzájárul-e.

Alkalmazott Cookie-k:

  1. Átmeneti (session) cookie: a honlap látogatása után automatikusan törlődik. Ezek a cookie-k arra szolgálnak, hogy az Adatkezelő honlapja hatékonyabban és biztonságosabban tudjon működni, tehát elengedhetetlenek ahhoz, hogy a honlap egyes funkciói vagy egyes alkalmazások megfelelően tudjanak működni.
  2. Állandó (persistent) cookie: állandó cookie-t a weboldal a jobb felhasználói élmény érdekében (pl. optimalizált navigáció nyújtása) használhat. Ezek a cookie-k hosszabb ideig kerülnek tárolásra a böngésző cookie file-jában. Ennek időtartama attól függ, hogy a látogató az internetes böngészőjében milyen beállítást alkalmaz.
  3. A webshop működése közben használt „jelszóval védett munkamenethez használt cookie”, vásárláshoz szükséges cookie-k” és „biztonsági cookie-k” használatához nem szükséges a honlap látogatójának előzetes hozzájárulását kérni.
  4. dc) Statisztikai/marketing célú cookie:

Adatkezelő a www.mostmulik.hu weboldal látogatottságának méréséhez és látogatói viselkedésének figyeléséhez, statisztikák készítéséhez és hirdetései eredményességéhez Google Analytics, Google Remarketing, Google Ads Konverziókövetés, és Facebook Remarketing programokat használ. A hivatkozott programok a látogató számítógépén ún. cookie-kat helyeznek el, melyek felhasználói adatokat gyűjtenek.

Külső szerverek segítik a honlap látogatottsági és egyéb webanalitikai adatainak független mérését és auditálását, erre szolgálnak a Google Analytics statisztika cookie-k. Ezek segítségével nyomon lehet követni, hogyan használják a látogatók a honlapot, milyen oldalakat látogatnak. Ezek a cookie-k nem gyűjtenek a látogatók azonosítására alkalmas adatokat: minden adatgyűjtés névtelenül történik, és célja, hogy a Google kiértékelje, hogyan használta a látogató a honlapot, továbbá, hogy a weboldal üzemeltetőjének a honlap aktivitásával összefüggő jelentéseket készítsen, valamint, hogy a weboldal- és az internethasználattal kapcsolatos további szolgáltatásokat teljesítsen.

A mérési adatok kezeléséről a mérést végző Adatkezelő tud részletes felvilágosítást nyújtani. Bővebb információt erről itt talál: https://policies.google.com/privacy?hl=en. 

Google Ads szolgáltatást is használ az Adatkezelő, melynek keretein belül igénybe veszi a Google konverziókövető szolgáltatását. Ez azt jelenti, hogy amikor a látogató egy weboldalt Google-hirdetés által ér el, akkor egy a konverziókövetéshez szükséges cookie kerül a számítógépére. Ezeknek a cookie-knak az érvényessége korlátozott, és nem tartalmaznak semmilyen személyes adatot, így a látogató nem is azonosítható általuk, viszont amikor a látogató a weboldal bizonyos oldalait böngészi, és a cookie még nem járt le, akkor a Google és az Adatkezelő is láthatja, hogy a látogató a hirdetésre kattintott. Minden Google Ads ügyfél másik cookie-t kap, így azokat az Ads ügyfeleinek weboldalain keresztül nem lehet nyomon követni. Az így szerzett információk azt a célt szolgálják, hogy az Ads követést választó ügyfeleinek számára statisztikákat készítsenek. Baglyas György e.v. ezáltal tájékozódhat a hirdetésére kattintó és konverziókövető címkével ellátott oldalra továbbított felhasználók számáról. Azonban olyan  információkhoz nem jutnak hozzá, melyekkel bármelyik felhasználót azonosítani lehetne.

A fent részletezett követést elutasíthatja azáltal, hogy böngészőjében letiltja a cookie-k telepítésének lehetőségét. Ezután Ön nem fog szerepelni a konverziókövetési statisztikákban. További információ valamint a Google adatvédelmi nyilatkozata az alábbi oldalon érhető el:  https://policies.google.com/privacy

Az Adatkezelő a Facebook Remarketing pixelét használja a Facebook-hirdetések hatékonyságának növelésére, ún. remarketing lista építése céljából. Így a weboldal meglátogatása után külső szolgáltató – például a Facebook – internetes webhelyeken hirdetéseket jeleníthet meg. A remarketing listák nem alkalmasak személyazonosításra. A látogató személyes adatait nem tartalmazzák, kizárólag a böngésző szoftvert azonosítják.

A cookie használatról a mostmulik.hu weboldalra látogató értesítést kap a honlap alján felugró láblécben, ahol a megfelelő gomb megnyomásával jelezheti, hogy a sütik használatát az oldalon engedélyezi. Amennyiben az oldalon használt cookie-k (így különösen a Session cookiek, Optimonk cookie, Google Analytics, CDSDevice, cookie_notice_accepted) alkalmazásához a látogató nem járul hozzá, előfordulhat, hogy a honlap bizonyos szolgáltatásai nem jelennek meg vagy nem működnek megfelelően. A sütik használatának megtiltása továbbá hatással lehet a megjelenésre és a felhasználói élményre. A honlapon használt sütik használatához való hozzájárulás a későbbiek során bármikor visszavonható.


III.

Adatfeldolgozás:

Az adatfeldolgozó minden esetben az Adatkezelő utasítására járhat csak el, az Adatkezelő határozza meg az adatok felhasználásának módját, az adatkezelés célját. Az adatfeldolgozó nem kezelheti az Adatkezelőtől kapott személyes adatokat saját vagy a szerződésében rögzítetten kívüli egyéb célra.

Adatkezelő a jelen tájékoztató hatálybalépésekor az alábbi tevékenységekre az itt megjelölt adatfeldolgozók közreműködését veszi igénybe.

  • Weboldalon történő bankkártyás Paypal vagy Paypal fiókos fizetés és számlázás

Adatfeldolgozó: PayPal (székhelye: PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal L-2449, Luxembourg; San Jose, California, USA; adatkezelési szabályai: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/ua/privacy-full#7)

  • Számlázás

Adatfeldolgozó: KBOSS.hu Kft. (székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7/C., Tel: +36-30-35-44-789, https://www.szamlazz.hu, email: info@szamlazz.hu, adatkezelési tájékoztatója: https://www.szamlazz.hu/adatvedelem/)

Adatfeldolgozók által ellátott tevékenység: A weboldalon történő vásárlásról, a jogszabályi feltételeknek mindenben megfelelő számla kiállítása. Ehhez Adatkezelő a számlázási név, cím, vételár adatokat adja át az adatfeldolgozó részére.

  • Hírlevél kiküldése

Adatfeldolgozó: MailChimp (https://mailchimp.com/contact/; székhely: The Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 USA; adatkezelési tájékoztatója: https://mailchimp.com/legal/privacy/) ….. (….)

Adatfeldolgozó által ellátott tevékenység: A hírlevélre feliratkozók részére az Adatkezelő által meghatározott tartalmú marketing anyagok, tájékoztatók kiküldése. Ennek teljesítéséhez Adatkezelő a hírlevélre feliratkozók email címlistáját adja át az adatfeldolgozónak.

A MailChimp a személyes adatok kereskedelmi célú transzatlanti cseréjét szabályozó keretrendszer, az ú.n. Privacy Shield rendszerben regisztrált amerikai cég, vagyis a MailChimp vállalta, hogy megfelelő szintű védelmet biztosít a személyes adatoknak, így részére a személyes adatok az Európai Unió területéről továbbíthatóak.

  • Tárhely szolgáltatás

Adatfeldolgozó: 3 in 1 Hosting Bt. (2310 Szigetszentmiklós, Brassó u. 4/A.) admin@megacp.com

IV.

Egyebekben az általános szabályok alkalmazandók.

A szabályzat hatálya:

Ezen szabályzat 2021. június 21. napján lép hatályba.

Baglyas György e.v.

Általános Szerződési Feltételek

Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Baglyas György e.v. (a továbbiakban: Szolgáltató) a www.mostmulik.hu weboldalon elérhető Headache Relief Programjának (a továbbiakban: HRP program) előfizetői (a továbbiakban: Vásárló) között létrejövő jogviszonyból eredő jogokat és kötelezettségeket határozza meg.

A mostmulik.hu honlapon a Szolgáltató Headache Relief Program néven a fejfájások tüneteinek enyhítésére kidolgozott 6 db relaxációból és 3 db pdf fájlból álló önképzéssel, online elvégezhető, előfizetéses csomagot kínál 1 hónapos előfizetési időtartamra.

A HRP program nem orvosi, egészségügyi szolgáltatás. Az előfizetés akkor vehető igénybe, ha a Vásárló – az előfizetést megelőzően – a fejfájással kapcsolatos szakorvosi vizsgálaton részt vett és az orvosa által felkínált kezelési lehetőséget igénybe vette vagy veszi. A HRP program mostmulik.hu oldalon történő előfizetése és a program elvégzése nem helyettesíti a modern orvosi ellátást.

A honlap címe: www.mostmulik.hu
A Szolgáltató, a honlapot üzemeltető adatai:
Baglyas György e.v. kisadózó 
Nyilvántartási szám: 55357034
Adószám: 53370060-1-33
Székhely: 2092 Budakeszi, Viktória utca 56.
Bankszámlaszám: 16200223-10043749 Magnet Bank

Ügyfélszolgálat
Postai cím: 2092, Budakeszi, Viktória utca 56.
Email: info@mostmulik.hu

SZERZŐDÉS LÉTREJÖTTE

Előfizetéssel kapcsolatos információk:

Az előfizetés kizárólag a mostmulik.hu honlapon keresztül történhet. Az előfizetéssel kapcsolatos tájékoztatásokat a Szolgáltató elektronikus úton (a honlap felületén vagy e-mailben) adja a Vásárlók részére. 
A Vásárló a „HRP jelentkezés” gombra kattintva tudja az előfizetés folyamatát elindítani. Az előfizetés megkezdésekor /Kassza aloldalon a rendszer az előfizetéshez szükséges alapvető adatok megadását kéri. Az alapvető adatok: Név, email cím és a Vásárló által választott jelszó. A Vásárlónak, ha e-számlát igényel a számlázási adatait (név, cím és vállalkozás esetén adószám) is meg kell adnia a rendszerben az erre szolgáló adatmezőben. A vásárlásról készült e-számla a vásárlást követően kerül kiküldésre a megadott e-mail címre. A honlapon alkalmazott Paypal online fizetési rendszer a fizetést követően automatikusan fizetési visszaigazolást küld. Szolgáltató alanyi adómentes.

Az adat mezők kitöltése után, amennyiben a Vásárló úgy dönt, hogy – az előfizetés adatainak és a fizetendő teljes bruttó vételár leellenőrzését követően – elkezdi az online bankkártyás Paypal rendszerű vagy Paypal fiókkal történő fizetés folyamatát, a „Fizetés” gombra kattintva teheti ezt meg. 

A Vásárló a „Fizetés” gombra kattintva véglegesítheti előfizetését a HRP programra. Az előfizetés akkor tekinthető teljesítettnek, ha az előfizetés összege az Eladó Paypal számláján megjelenik.
A Vásárló által véglegesített előfizetés a Vásárló részéről ajánlatnak minősül. 

A rendelés visszaigazolása

Szolgáltató az előfizetés érvényesítését a Vásárlónak elektronikus úton automatikusan azonnal visszaigazolja. Ez az automatikus visszaigazoló email az előfizetés Szolgáltatóhoz történő megérkezéséről, az előfizetés aktiválásáról, a HRP program tartalmához való hozzáférés linkjéről, a belépéshez szükséges emailcímről és az előfizetés időtartamáról tájékoztatja a Vásárlót vagy azt a személyt, akinek a javára Vásárló általi befizetése megtörtént.

A Szolgáltató által a Vásárlónak megküldött előfizetési visszaigazolással felek között, elektronikus úton a szerződés létrejön. A szerződéskötés nyelve a magyar. Az előfizetés ára az előfizetéskor érvényes ár.

Szolgáltató a Vásárlót az előfizetés időtartamáról – az előfizetés időtartama alatt – 2 alkalommal tájékoztatja elektronikus úton, a Vásárló által megadott e-mail címre küldött üzenetben.

Az előfizetések iktatása

Az előfizetéseket a Szolgáltató a szerverén iktatja. A regisztrált Vásárló az előfizetése hátralévő időtartamát \Program oldalon tudja nyomon követni.

Az előfizetésre kínált szolgáltatás:

A mostmulik.hu weboldalon Baglyas György e.v. által kidolgozott HRP program előfizetését kínálja a Szolgáltató. A HRP program egy 5 napos 6 db hanganyagból álló relaxációs gyakorlatsorozat, amelyet 3 db pdf dokumentum egészít ki.
A Vásárló előfizetésével a HRP program tartalmi elemeihez 1 hónap időtartamig a megrendeléskor megadott email címével és jelszavával a /Program oldalon fér hozzá.
A HRP program tartalmi elemei csak az előfizetés aktiválása után érhetők el Vásárló számára belépés után a /Program aloldalon.
Érvényes előfizetéssel rendelkező Vásárló jogosult a /Program aloldalon található 3 db pdf fájl letöltésére, kinyomtatására és azok tárolására előfizetése időtartama alatt. Vásárló jogosult a /Program oldalon található 6 db relaxációs gyakorlat weboldalon keresztüli meghallgatására előfizetése időtartama alatt. A 6 db relaxációs hanganyag nem tölthető le, azokat Szolgáltató a szerverén tárolja.
A Szolgáltató az előfizetés előtt a mostmulik.hu weboldalon a HRP program első „Kezdőgyakorlat” nevű relaxációjának térítésmentes meghallgatási lehetőségét biztosítja.
A HRP program elvégzése az alábbiakat jelenti: A HRP Ütemezés pdf fájlban leírt sorrendben és módon végighallgatott 6 db relaxáció gyakorlat, a HRP Munkafüzet elolvasása és az abban található feladatok elvégzése.

A HRP programról és annak fő jellemzőiről a Vásárló a mostmulik.hu kezdőoldalán és a /Mi a HRP? aloldalon kap tájékoztatást. A Vásárló a relaxáció módszeréről és technikájáról a /Relaxáció oldalon kap tájékoztatást. A HRP program egyes relaxációiról a Vásárló belépés után a /Program aloldalon kap tájékoztatást. Az előfizető a relaxációk meghallgatásának ütemezéséről a HRP Ütemezés pdf fájlban kap tájékoztatást. A HRP programmal kapcsolatban további tájékoztatást kap a Vásárló a HPR Munkafüzet és a HRP Kérdezz-felelek pdf fájlokban. 

A vételár:

A weboldalon az előfizetéskor feltüntetett ár magyar forintban értendő. A vételár az előfizetés megrendelése előtt a landing oldalon és a /Kassza oldalon is feltüntetésre kerül.

Fizetés:

Az előfizetés kifizetése a PayPal online fizetési rendszerén keresztül történik. A vásárló Paypal fiók nélkül is meg tudja vásárolni az előfizetést. A Vásárló az előfizetését csak elektronikusan és csak előre fizetheti ki.
A teljes vételár összege a Szolgáltató Paypal számláján történő jóváírással tekintendő megfizetettnek.

Elállási jog:

A távollévők között kötött szerződés esetén a Vásárlót vagy az általa előfizetett harmadik személyt indokolás nélküli elállási/felmondási jog illeti meg a szolgáltatás előfizetésére irányuló szerződés megszerzésének napjától számított tizennégy napon belül. A Vásárló elállási jogát a szerződés megkötésének napja és az előfizetés időtartama alatt is gyakorolhatja. A Vásárlót a szerződés megkötése előtt megilleti az ajánlat visszavonásának joga, ami a szerződés megkötésére kiterjedő ajánlati kötöttséget megszünteti.

Elállás esetén törlésre kerül Vásárló hozzáférése a HRP program tartalmi elemeihez, a /Program aloldalhoz. Az előfizetés megszűnésével megszűnik jogosultsága a kinyomtatható pdf fájlok használatára.

A Vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján elektronikus úton (info@mostmulik.hu), vagy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet szerinti, jelen ÁSZF mellékletét képező nyilatkozatminta kitöltött példányának a Szolgáltató székhelycímére történő megküldésével gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlásához a Vásárló nevére és az előfizetéshez használt email címére vagy a vásárlást igazoló számlára van szükség. Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, emailen keresztül történő értesítés esetén az email kézbesítésének időpontját veszi figyelembe Szolgáltató a határidő számítása szempontjából. 

Elállás esetén Szolgáltató haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított tizennégy napon belül visszatéríti a Vásárló által ellenszolgáltatásként megfizetett teljes összeget, a Vásárló által igénybe vett fizetési móddal megegyező módon.

A felelősség korlátozása:

A Szolgáltató nem vállal semminemű felelősséget a mostmulik.hu weboldalhoz való csatlakozás során használt technikai (hardver, szoftver) és vagy kommunikációs (internet) infrastruktúra által okozott hibákért, kellemetlenségekért, közvetlen vagy közvetett károkért, függetlenül attól, hogy az a szerver vagy a kliens oldali üzemszerű vagy rendkívüli, nem üzemszerű működésből adódott.

Szolgáltató nem köteles meghosszabbítani Vásárló előfizetését, amennyiben a mostmulik.hu weboldal ideglenesen nem elérhető a szerver oldali – az üzemszerű működés okán elvégzett – biztonsági és egyéb szoftverfrissítés telepítése miatt.
Vásárló az ügyfélszolgálati email címen kérheti előfizetésének meghosszabbítását, ha a mostmulik.hu weboldal minimum 24 órán keresztül folyamatosan elérhetetlen a szerver oldal nem üzemszerű működéséből eredően. Ebben az esetben – az azonosítás megkönnyítése végett – Vásárlónak az előfizetés során használt nevét, email címét és az előfizetés hosszabbítására vonatkozó kérését szükséges megküldenie a Szolgáltató email címére.

A Szolgáltató a mostmulik.hu oldalon és az oldal Jogi nyilatkozatában – előfizetés esetén a HRP Munkafüzetben is – felhívja a figyelmet, hogy a visszatérő fejfájás tünetekkel élő Vásárlónak orvosi kivizsgálásra van szüksége és arról is tájékoztatja a vásárlót, hogy a HRP relaxációs program nem helyettesíti az orvosi ellátást.

Panaszügyintézés:

Vásárló a megrendelésével kapcsolatos bármilyen kérdésével, észrevételével, panaszával a fent megadott elérhetőségeken fordulhat a Szolgáltató munkatársaihoz. A Vásárló panaszügyintézése elsődlegesen elektronikus úton az info@mostmulik.hu email címen történhet. Szolgáltató 30 napon belül megküldi a panasz kivizsgálásával kapcsolatos álláspontját a Vásárló részére, egyúttal tájékoztatja a Vásárlót a panaszra adott válaszlevélben foglaltak elleni jogorvoslati lehetőségeiről.

Amennyiben a Szolgáltató és a Vásárló között esetlegesen fennálló jogvita a felek között folytatott tárgyalások során nem rendeződik, a Vásárló bírósági eljárást kezdeményezhet, továbbá fogyasztói panasz esetén a Vásárlónak lehetősége van a területileg illetékes kormányhivatal fogyasztóvédelmi főosztályához vagy az illetékes kereskedelmi és iparkamara mellett működő békéltető testülethez fordulni (a békéltető testületek listája a http://www.fogyasztovedelem.kormany.hu/node/8579 linken elérhető). Vásárló továbbá igénybe veheti az online vitarendezési platformot (ODR) is, amely elérhető a https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage oldalról.

Szerzői jogok:

A Headache Relief Program – HRP program Baglyas György e.v. szellemi terméke.

A mostmulik.hu honlap egésze, annak grafikus elemei, szövege, a relaxációk, a technikai megoldások és a szolgáltatás elemei szerzői jogi védelem vagy más szellemi alkotáshoz fűződő jog védelme alatt állnak. A mostmulik.hu honlap tartalmi elemei közül az érvényes előfizetéssel rendelkező Vásárló jogosult a HRP dokumentumok: HRP Munkafüzet, HRP Ütemezés és HRP Kérdezz-felelek pdf fájlok letöltésére és kinyomtatására. Vásárló az előfizetés időtartama alatt vagy után sem jogosult a kinyomtatható HRP dokumentumok lemásolására, átadására harmadik fel részére sem elektronikus sem fizikai úton. A felsorolt HRP dokumentumokon túl a relaxációs hanganyagok és a mostmulik.hu honlap egészének vagy egyes részeinek felhőbe, fizikai vagy más adathordozóra történő mentése vagy kinyomtatása, nyilvános lejátszása csak a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett.

A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően az előfizetés és a mostmulik.hu oldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot Vásárlónak a honlapon szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására.
A Szolgáltató fenntartja minden jogát szolgáltatásának minden elemére, különös tekintettel a http://mostmulik.hu és a http://headachehasgone.com domain nevekre, az ezekhez tartozó aldomainekre, a Szolgáltató által foglalt minden más domainnévre, annak aloldalaira, valamint az internetes reklámfelületeire. Tilos minden olyan tevékenység, amely a Szolgáltató adatbázisának kilistázására, rendszerezésére, archiválására, feltörésére, forráskódjainak visszafejtésére irányul.

Egyéb rendelkezések:

Szolgáltató jogosult a Vásárló részére hírlevelet vagy egyéb tájékoztató levelet küldeni, amennyiben a Vásárló a regisztrációkor ehhez előzetes, kifejezett és önkéntes hozzájárulását adta. Ezen hozzájárulását a Vásárló –az előfizetés időtartamáról szóló tájékoztató leveleket kivéve- bármikor jogosult visszavonni, ebben az esetben Szolgáltató a Vásárló részére több hírlevelet illetőleg egyéb tájékoztató levelet nem küld, továbbá törli a Vásárló adatait a hírlevélre feliratkozott felhasználók adatai közül.

Vásárló a Szolgáltató adatvédelmi előírásait a mostmulik.hu weboldal alján elérhető Adatvédelmi szabályzat megnyitásával érheti el.

A jelen Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben különösen a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013.évi V. törvény (Ptk.), a fogyasztói szerződések esetében a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. Korm.rendelet, illetve az egyéb vonatkozó jogszabályok rendelkezései az irányadók.

Szolgáltató jogosult a jelen Általános Szerződési Feltételeket bármikor, egyoldalúan módosítani. A módosított rendelkezések a hatályba lépést követően létrejött előfizetésekre alkalmazandók.

Jelen Általános Szerződési Feltételekben foglalt rendelkezések 2021. június 21-tól visszavonásig és/vagy azok módosításáig hatályosak.

Törvényi hivatkozások 

Adatkezelés

  1. évi CXII. törvény (Infotv.)

Elállás, termékszavatosság, kellékszavatosság, visszatérítés  

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

Jótállás

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet

Szerzői jogok

  1. évi LXXVI. törvény

A Szerződésre különösen az alábbi jogszabályok vonatkoznak:

1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről;

2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről;

2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (PTK);

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról; 45/2014 (II.26) kormányrendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól;

19/2014. (IV. 29.) NGM rendelet a fogyasztó és vállalkozás közötti szerződés keretében eladott dolgokra vonatkozó szavatossági és jótállási igények intézésének eljárási szabályairól

Melléklet

Elállási/Felmondási nyilatkozatminta

(csak a szerződéstől való elállási/felmondási szándék esetén töltse ki és juttassa vissza)

Címzett:  Baglyas György e.v., info@mostmulik.hu)

Alulírott kijelentem, hogy gyakorlom elállási/felmondási jogomat az alábbi szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés tekintetében: 
Szerződéskötés időpontja: 
A Vásárló neve:
A Vásárló címe:
Kelt

Impresszum

Baglyas György e.v. kisadózó
Székhely: 2092 Budakeszi, Viktória utca 56.
E-mail: info@mostmulik.hu
Honlap: www.mostmulik.hu
Nyilvántartási szám: 55357034
Adószám: 53370060-1-33
Kamara: Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara

Tárhely szolgáltató: 3 in 1 Hosting Bt. (2310 Szigetszentmiklós, Brassó u. 4/A.) admin@megacp.com

Jogi Nyilatkozat

A Headache Relief Program (HRP) egy a fejfájások tüneteinek enyhítésére és elmulasztására kidolgozott relaxációs gyakorlatokon alapuló módszer, amely nem minősül orvosi szolgáltatásnak.
A HRP módszer kidolgozója nem orvos vagy gyógyszerész.
A HRP módszer megszületése húsz évnyi önálló, napi szintű meditációs és önismereti gyakorlat; közel egy évtizednyi relaxáció és mentális fájdalomcsillapító technika oktatási tapasztalat; számtalan hivatalos- és egyéb képzés, továbbá a folyamatos önképzés eredménye. A HRP módszerének kidolgozásához több ezer relaxációt tanuló – fájdalmakkal is élő – hallgató oktatása során szerzett tapasztalat is hozzájárult.
A honlapon és a HRP Munkafüzetében a látogatók és előfizetők figyelmét felhívjuk, hogy a fejfájás egy tünet, amellyel orvoshoz kell fordulni!
A fejfájások jelentős része feszültségből és helytelen életmódból ered. A tünetek a tapasztalatok alapján eredményesen csökkenthetők relaxációs technikákkal. Ezzel együtt –különösen a visszatérő fejfájások- esetén a HRP előfizetés azzal az egyéni felelősséggel vehető igénybe, hogy az előfizetést alapos orvosi kivizsgálás és/vagy kezelés előzte meg. A relaxáció nem helyettesíti a modern orvosi ellátást! Aki a rendszeresen jelentkező fejfájás tüneteivel él vizsgáltassa ki magát. Ha már orvosi kezelés alatt áll a HRP módszerét kiegészítő kezelésként alkalmazza és az orvosi kezelését ne hagyja abba.

A Headache Relief Program (HRP) módszer alapítója és tulajdonosa Baglyas György.

A HRP program tartalmi elemei.
3 db letölthető pdf fálj:
– HRP Ütemezés
– HRP Munkafüzet
– HRP Kérdezz-felelek
6 db relaxációs gyakorlat:
– Kezdőgyakorlat relaxáció
– Gyógyító erdő relaxáció
– Tudatosság relaxáció
– Hosszú gyógyító gyakorlat relaxáció
– Mély gyógyító gyakorlat relaxáció
– Szeretem magam relaxáció

A HRP módszerhez kapcsolódó relaxációk, szövegek, logó és grafikai elemek újraközlése nyomtatásban, bemutatása élőben vagy bárhol az interneten – beleértve a közösségi media felületeket – csak a forrás megjelölésével etikus.

Örülünk, ha a HRP programmal kapcsolatos a weboldalon elhelyezett információt, grafikát, relaxációt szeretnéd felhasználni az interneten, előadáson, rádióban, televízióban vagy nyomtatásban. Ehhez engedélyt kell kérned. Ebben az esetben, lépj velünk kapcsolatba.

Minden jog fenntartva © Baglyas György | Headache Relief Program