Történetünk

Fotó: Trosztel Adrienn, Coaching&Love Academy

A HRP módszer alapjait Baglyas György dolgozta ki. A teljes program egy másfél éves munkafolyamat során neurológus, pszichológus, terapeuta és relaxációval foglalkozó szakemberek együttműködésével született meg.

Fotó: Rácmolnár Milán

Személyes motiváció

A koronavírus-járvány alatt határoztam el, hogy létrehozok egy olyan relaxáció alapú, online elérhető oktatási anyagot, ami a fejfájással élők számára nyújt segítséget. Tapasztalataim és tanulmányaim felhasználása mellett neurológusok, pszichológusok, terapeuták segítették szakmai munkámat. Végül fejfájással érintett kliensek tesztelték a HRP-t és általa sikeresen megszüntették fejfájásukat. Célom egy olyan lehetőség megteremtése volt, amely egyszerűen elérhető, érthető és hosszú távú, természetes megoldást nyújt bármely fejfájós ember számára. A hanganyagokban és a munkafüzet feladataiban megtalálhatók a stresszkezelés és a meditációs módszerek orvosok és pszichológusok által is alkalmazott elemei. A HRP hátterét adó lelki, szellemi tudatosságot fejlesztő gyakorlatokat magam is 20 éve napi szinten használom. Tudásom legjavát kívántam embertársaim szolgálatába állítani.

A HRP módszere mögött másfél év kitartó tervezési, fejlesztési és szellemi munka áll. Kívánom, hogy éljen a lehetőséggel!

Az elmúlt 10 évben közel 100 élő és on-line relaxációs tanfolyamot vezettem több ezer hallgatónak. Országszerte tartottam előadásokat az elmefejlesztés és stresszkezelés lehetőségeiről. A meditációs technikák témájában a különböző mentális fájdalomcsillapító technikák, a koncentrációt, imaginációt- és intuíciót fejlesztő módszerek képezik fő profilomat. 8 évig oktattam az agykontroll módszerét. Jelenleg a Coaching&Love Academy előadójaként aktívan részt veszek a hazai mindfulness coach képzésben. Diplomámat az ELTE Társadalomtudományi Karán szereztem.

4 gyermekes édesapa vagyok. Aktív hobbim a méhészkedés, a permakultúrás gazdálkodás valamint az antropozófia tanulmányozása.

Baglyas György, relaxációs tréner

„Baglyas Gyuri száz százalékosan hiteles, nagy tudású szakértője a relaxációnak és számos mentális technikának. Mondandóját mindig logikusan építi fel és kitűnő, szuggesztív előadó. Szívből ajánlom mindenkinek.”

Dr. Domján László orvos és agykontroll oktató

„Harminc éves neurológusi és húsz éves pszichoterápiás tapasztalatom alapján jó szívvel ajánlom minden krónikus fejfájós embernek a HRP módszert. A módszer több pszichoterápiás irányzatból választ ki és használ eszközöket, melyek a fejfájás lelki oldalának csökkentésére irányulnak. A HRP módszer részletes és alapos, egyértelműen végigvezet egy folyamaton. Könnyű követni - már csak neki kell kezdeni kedves Fejfájós emberek!”

Dr. Kalóczkai Andrea neurológus főorvos, pszichoterapeuta

Jelentkezz most!

Szánd az időt a gyógyulásra és Önmagadra.

Próbáld ki a Kezdőgyakorlatot, hogy meggyőződj: Neked is segíteni fog!

Fejfájás elengedő relaxáció
0:00 19:41

Bemutató csomag

Egy próbát megér! Gyors és hatékony megoldás fejfájásod csillapításához a 7 napos HRP bemutató csomaggal

6.350 Ft

Teljes csomag

30 napos hozzáférés a teljes HRP Fejfájás Elengedő Programhoz a tartós és természetes enyhülésért.

25.400 Ft

VIP csomag

30 napos HRP hozzáférés és 2x60 perc személyre szabott on-line konzultáció. Kiemelt figyelem csak Neked!

49.000 Ft

Napi 1 óra pihentető lazítás 5 napig = természetes stresszoldás és tartós fájdalom­csillapítás.

×

Ugye máris jobban érzed magad?

Jelentkezem most az 5 napos HRP programra

Vagy iratkozz fel a HRP hírlevelére