Fejfájás elengedő relaxáció és gyakorlás workshop

2022. augusztus 29.

Rendhagyó, élő eseményt szervezünk Budapesten fejfájással élőknek.

A stressz és a tabletták helyett tanuld meg a fejfájás enyhítésének természetes módját. 2 órás workshopunkon szó lesz a fejfájások okának feltárásáról, a tünetek gyors és módszeres csillapításáról. Barátságos, őszinte, csoportos foglalkozás tudatos embereknek. "Fejfájás elengedő relaxáció és gyakorlás" workshopunkon élőben próbálhatod ki vezetett meditációs gyakorlatainkat. Bemutatjuk a HRP Fejfájás Elengedő Program munkafüzetének mindfulness gyakorlatait. Szeretettel várunk minden fejfájóst.

Esemény linkje:

Időpont: 2022. SZEPTEMBER 21., SZERDA, 18:00–20:00

Helyszín: Hidvégi Andi Pilates Studio, 1163 Budapest, Talpfa utca 1.

A létszám limitált, a helyek foglalása a befizetéssel történik.

A program ára 6.500,-Ft

Info: info@hidvegiandi.hu

A workshopot Baglyas Gyuri relaxációs tréner a mostmulik.hu alapítója vezeti. Szeretettel várunk.

A fejfájás, migrén tünetei hatékonyan enyhíthetőek relaxációval. Ezért dolgoztuk számodra a HRP Fejfájás Elengedő Programot. A HRP a fejfájások és migrénes tünetek tartós csillapítására kifejlesztett 5 napos, online relaxációs program.

A HRP Fejfájás Elengedő Program 6 egymásra épülő, vezetett relaxációs gyakorlatból és a hozzájuk tartozó munkafüzetből áll. A hanganyagok meghallgatása és a munkafüzet feladatainak elvégzése természetes módszerrel, önerőből segíti a fejfájás tüneteinek enyhítését. A jól felépített, fokozatosan mélyülő relaxációs gyakorlatok hatékonyan oldják a stresszt, csillapítják és ritkítják a feszültségből eredő fejfájások és migrén tüneteit. A HRP a fejfájás lelki okának feltárását is segíti. Bármilyen típusú és mértékű fejfájás esetén elkezdhető, elvégezhető. Az orvosi kezelés hatékony kiegészítése.

Jelentkezz most!

HRP Jelentkezés
Fejfájás elengedő relaxáció
0:00 19:41

További bejegyzéseink

×

Ugye máris jobban érzed magad?

Jelentkezem most az 5 napos HRP programra

Vagy iratkozz fel a HRP hírlevelére