HRP Fejfájás Elengedő csomagok a Brancs piactéren

2022. május 16.

A fejfájás, migrén tünetei hatékonyan enyhíthetőek relaxációval. Ezért dolgoztuk számodra a HRP Fejfájás Elengedő Programot. Közösségi finanszírozás keretében a Brancs közösség online piacterén most kedvezményesen juthatsz hozzá csomagjainkhoz.

Az új csomagokhoz videós segédletet, letölthető relaxációkat, komplett videó tréninget készítünk.

Mi az a közösségi finanszírozás és miért jó ez Neked? A jó ötletek megvalósításához közösségi finanszírozás keretében is lehet tőkét gyűjteni. Ilyen oldal például a Kickstarter. Az ötletgazdák, alapos tervezést követően úgynevezett kampányt indítanak. A kampány keretében vásárlással vagy támogatással összegyűjtik a projektjük megvalósításához szükséges összeget. Ezután, a befolyt pénzből létrejön a termék vagy szolgáltatás, amihez elsőként jut hozzá minden támogató. Magyarországon a „…Brancs az első hazai online piactér, ahol az ország legkülönlegesebb termék- és szolgáltatásfejlesztési projektjei úgy valósulhatnak meg, hogy az ehhez szükséges tőkét a projekt ötletgazdái a leendő vásárlóikkal, azaz a közösség erejével gyűjtik össze.” (bracskozosseg.hu) Most bizalmáért cserébe elsők között és jelentős kedvezménnyel juthatsz hozzá olyan egyedülálló szolgáltatáshoz, mint amilyen a HRP Fejfájás Elengedő Program is. Ha egyetértesz azzal, hogy az odafigyelés, a tudatosság, a stresszoldás és a szakmai alaposság segíthet fejfájásod tüneteinek enyhítésében: nézd meg kampányunkat, válassz magadnak csomagot vagy támogass bennünket!

A stresszoldás leghatékonyabb, természetes módjaként számon tartott relaxációról, orvosi információkról is olvashatsz a fejfájás-mentes pdf-ben. Sőt hasznos tanácsokat is közreadunk, amivel kezdő meditálóknak szeretnénk segíteni. Ha érdekel összeállításunk iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked ingyenesen!

Feliratkozni honlapunk kezdőoldalán tudsz: https://mostmulik.hu/

A HRP Fejfájás Elengedő Program a fejfájások és migrénes tünetek tartós csillapítására kifejlesztett 5 napos, online relaxációs program.

A HRP Fejfájás Elengedő Program 6 egymásra épülő, vezetett relaxációs gyakorlatból és a hozzájuk tartozó munkafüzetből áll. A hanganyagok meghallgatása és a munkafüzet feladatainak elvégzése természetes módszerrel, önerőből segíti a fejfájás tüneteinek enyhítését. A jól felépített, fokozatosan mélyülő relaxációs gyakorlatok hatékonyan oldják a stresszt, csillapítják és ritkítják a feszültségből eredő fejfájások és migrén tüneteit. A HRP a fejfájás lelki okának feltárását is segíti. Bármilyen típusú és mértékű fejfájás esetén elkezdhető, elvégezhető. Az orvosi kezelés hatékony kiegészítése.

Jelentkezz most!

HRP Jelentkezés
Fejfájás elengedő relaxáció
0:00 19:41

További bejegyzéseink

×

Ugye máris jobban érzed magad?

Jelentkezem most az 5 napos HRP programra

Vagy iratkozz fel a HRP hírlevelére