A fejfájásról és migrénről szóló fontos orvosi információk mellett jó tudni, hogy a fejfájások fő oka a stressz.

2022. február 22.

Mi a HRP csapatánál kiemelten fontosnak tartjuk, hogy orvosilag korrekt információkat kapj tőlünk a fejfájásról és migrénről. Éppen ezért Dr. Kalóczkai Andrea neurológus főorvos, pszichoterapeuta segítségével készítettünk egy ingyenes tájékoztató pdf-t, amelyben összefoglaltuk: a fejfájások típusait, lehetséges okait és kezelési lehetőségeiket.

A fejfájás tünetét komolyan kell venni és ha visszatérő jellegű fontos kivizsgáltatni.

A fejfájásról és migrénről szóló fontos orvosi információk mellett jó tudni, hogy a fejfájások fő oka a stressz. Ezért a stresszoldás leghatékonyabb, természetes módjaként számontartott relaxációról is olvashatsz a fejfájás-mentes pdf-ben. Sőt hasznos tanácsokat is közreadunk, amivel kezdő meditálóknak szeretnénk segíteni. Ha szeretnéd elolvasni összeállításunkat iratkozz fel hírlevelünkre és mi azonnal elküldjük Neked ingyenesen!

Feliratkozáshoz kattints ide!

A HRP Fejfájás Elengedő Program a fejfájások és migrénes tünetek tartós csillapítására kifejlesztett 5 napos, online relaxációs program.

A HRP Fejfájás Elengedő Program 6 egymásra épülő, vezetett relaxációs gyakorlatból és a hozzájuk tartozó munkafüzetből áll. A hanganyagok meghallgatása és a munkafüzet feladatainak elvégzése természetes módszerrel, önerőből segíti a fejfájás tüneteinek enyhítését. A jól felépített, fokozatosan mélyülő relaxációs gyakorlatok hatékonyan oldják a stresszt, csillapítják és ritkítják a feszültségből eredő fejfájások és migrén tüneteit. S HRP a fejfájás lelki okának feltárását is segíti. Bármilyen típusú és mértékű fejfájás esetén elkezdhető, elvégezhető. Az orvosi kezelés hatékony kiegészítése.

Jelentkezz most!

HRP Jelentkezés
Fejfájás elengedő relaxáció
0:00 19:41

További bejegyzéseink

×

Ugye máris jobban érzed magad?

Jelentkezem most az 5 napos HRP programra

Vagy iratkozz fel a HRP hírlevelére