Elindult a mostmulik.hu videócsatornája

2021. október 05.

Fotó: Caio, pexels.com

Mostmulik.hu Youtube csatorna

Hurrá! Mostantól, ha fáj a fejed egy kattintással eléred kezdőgyakorlatunkat a Youtube-on.

Mi a HRP csapatánál hisszük, hogy érdemes tudásunk legjavát adni. Valljuk, hogy érdemes segíteni. Úgy gondoljuk, hogy ha Te jobban érzed magad, attól nekünk is jobb lesz. Egy relaxáció nem feltétlenül változtatja meg az életed. De egy lökést adhat, egy nehéz napon segíthet.
Hamarosan közzétesszük szakértőkkel készített ’fejfájós’ videóinkat. Orvos, pszichológus és a programot már sikeresen teljesített emberek fogják megosztani gondolataikat velünk. Vagyis azt, hogy: a fejfájást el lehet mulasztani! Létezik olyan természetes módszer, ami igazi hatékony segítséget nyújt. Mi azért dolgozunk, hogy ez Hozzád is eljusson.

Amikor úgy érzed majd, hogy rá tudsz szánni 5 napig napi 1-2 órát önmagadra és a veled élő fájdalomra mi itt leszünk. A fejfájások és migrénes tünetek elmulasztására kidolgozott módszerünkről a HRP-ről itt olvashatsz bővebben:
https://mostmulik.hu/hrp/

A Headache Relief Program – HRP a fejfájások és migrénes tünetek elmulasztására kifejlesztett 5 napos, online program.

A HRP 6 egymásra épülő, vezetett relaxációs gyakorlatból és a hozzájuk tartozó munkafüzetből áll. A hanganyagok meghallgatása és a munkafüzet feladatainak elvégzése segít megszabadulni a kínzó és visszatérő fájdalomtól.

A HRP sikeres teljesítéséhez naponta 2 kellemes lazító gyakorlatot kell csak meghallgatni instrukcióink alapján, saját időbeosztásodhoz igazítva.

A jól felépített, fokozatosan mélyülő relaxációs gyakorlatok csillapítják és megszüntetik a feszültségből eredő fejfájásokat és a migrént. Bármilyen mértékű fejfájás esetén elvégezhető.

Az 5 napos, online HRP program ára 25.400 Ft. A csomag tartalmazza a hozzáférést a hanganyagokhoz 1 hónapig, valamint a letölthető és kinyomtatható munkafüzetet, dokumentumokat.

Jelentkezz most!

HRP Jelentkezés
Fejfájás elengedő relaxáció
0:00 19:41

További bejegyzéseink

×

Ugye máris jobban érzed magad?

Jelentkezem most az 5 napos HRP programra

Vagy iratkozz fel a HRP hírlevelére